Ridvan Dibra

Ridvan Dibra (1959), prozator, dramaturg, poet dhe profesor universitar, është autor i shumë veprave në zhanre të ndryshme. Veprat e tij janë përkthyer në disa gjuhë dhe janë shpërblyer me disa çmime. Ndër veprat më të njohura janë: Nudo, Legjenda e vetmisë, Në kërkim të fëmijës së humbur, Gjumi mbi borë, Dashuritë e virgjëreshës Madalenë etj.

Po shfaqen 1–12 nga 15 përfundime gjithsej

Shopping Cart