183231402_10159368981314470_6247877435195452106_n
DANTE N’KATEDRALE

DANTE N’KATEDRALE Ag Apolloni and Bard Books – Katedralja Shën Nënë Tereza, në Prishtinë Me rastin e 700-vjetorit të vdekjes së Dante Alighierit, do të bëhet një diskutim dhe promovim i pjesës së parë të...

Lexo më shumë
183804811_10159369054549470_3716718537827710359_n
ROMANI “MBYLLUR PËR PUSHIME”

ROMANI “MBYLLUR PËR PUSHIME” Ag Apolloni and Bard Books – Libraria “Dukagjini”, në Prishtinë Të mërkurën, 12 maj 2021, promovohet romani i autorit Stefan Çapaliku. “Mbyllur për pushime” (2021) është një rrëfim që e sheh...

Lexo më shumë
Shopping Cart