Ngjarje

DANTE N’KATEDRALE

DANTE N’KATEDRALE Ag Apolloni and Bard Books – Katedralja Shën Nënë Tereza, në Prishtinë Me rastin e 700-vjetorit të vdekjes së Dante Alighierit, do të bëhet një diskutim dhe promovim i pjesës së parë të “Komedisë hyjnore”, përkthyer nga Meritan Spahija.

ROMANI “MBYLLUR PËR PUSHIME”

ROMANI “MBYLLUR PËR PUSHIME” Ag Apolloni and Bard Books – Libraria “Dukagjini”, në Prishtinë Të mërkurën, 12 maj 2021, promovohet romani i autorit Stefan Çapaliku. “Mbyllur për pushime” (2021) është një rrëfim që e sheh historinë me sytë e humbësve.

Shopping Cart