DANTE N’KATEDRALE

DANTE N’KATEDRALE Ag Apolloni and Bard Books – Katedralja Shën Nënë Tereza, në Prishtinë

Me rastin e 700-vjetorit të vdekjes së Dante Alighierit, do të bëhet një diskutim dhe promovim i pjesës së parë të “Komedisë hyjnore”, përkthyer nga Meritan Spahija.

Shopping Cart