MIRË SE VINI NË FAQEN TONË!

BARDBOOKS

zgjedhja juaj

SHTËPIA BOTUESE - PRISHTINË

Shtepia Botuese BARD BOOKS tani ua sjell librin në shtëpinë tuaj permes platformes dixhitale me porosi online.

20% Zbritje!

Oferta vlenë vëtem për ata që blejnë Libra mbi vlerën 50€ në porosi!

Kërko Librin sipas Kategorisë

Intervistat me Autor të njohur vëndor dhe ndërkombëtar.

Publikimet

Librat me t’shitur!

BARD BOOKS

Së shpejti edhe në Shqipëri, Maqedoni e Mal të Zi!

Intervistat nga BARD-MAGAZINE

ARTI I INTERPRETIMIT

Intervistoi Ag Apolloni Në Departamentin tonë të Letërsisë, libri juaj (në bashkautorësi) “Teori Letrare moderne” është libër i detyrueshëm për studentët. Në këtë libër, ju keni shkruar kapitujt për “Formalizmin rus” dhe “Strukturalizmin dhe Post-strukturalizmin”....

UNË JAM BIRI I EDIPIT

Nuk e di se cila do të ishte pyetja e duhur për ta nisur këtë intervistë, por nëse pajtoheni, po ia fillojmë me Cornwall-in, i cili shfaqet në romanin tuaj të parë, “Birthstone”, ku flisni...

LAMTUMIRË POSTMODERNIZËM

Intervistoi Ag Apolloni Profesor, po e fillojmë këtë intervistë me një pyetje mbi postmodernizmin. Në fjalinë e parë të artikullit tuaj “Debati mbi postmodernizmin”, me të cilin hapet libri “Postmodernizmi ndërkombëtar” (1997), përgatitur nga ju...

LIRIA E ROMANIT

Intervistoi Ag Apolloni Si ndjehet një shkrimtar spanjoll kur shkruan romane, duke e ditur se romanin (në prozë) e zbuloi Spanja (Servantesi)? Pra, cili është raporti juaj me traditën? JAVIER CERCAS: Spanja nuk ka një...

Regjistrohu ne Platformë

Gjatë procesit të blerjes/porosisë, ju mund të krijoni llogari ose të përfundoni prosinë tuaj pa pasur nevojë të krijoni një të tillë.
Vërejtje: Të dhënat e faturimit te jenë të sakta!

Blej Online

Të gjithë adhuruesit/fansat e Librave tani mund ta kenë Librin e preferuar dhe ta merrni atë brënda 48 orëve.

Shopping Cart