Manjola Brahaj

Manjola Brahaj (1986) është poete, studiuese dhe përkthyese. Ka doktoruar për letërsi në Universitetin e Tiranës dhe është profesoreshë në UBT. Ka botuar tre libra me poezi dhe një studim monografik. Poezitë e saj janë përkthyer në disa gjuhë, si: anglisht, italisht, frëngjisht, gjermanisht etj.

Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Shopping Cart