,

GABIMI I SHQISAVE

5.00

Poezia e Dije Demiri – Frangut zë një vend të veçantë në kuadrin e poezisë së sotme shqipe, duke u shquar përgjithësisht si një zë gjithsesi origjinal dhe si reagim emocional e racional ndaj agjensëve të jashtëm, ndaj botës që na rrethon, e cila po bëhet gjithnjë e më e huaj, më kaotike e më e frikshme.

Shto i Preferuar
Shto i Preferuar

Dije Demiri – Frangu (1957) është poete, studiuese dhe profesoreshë në Fakultetin e Filologjisë të Universitetit të Prishtinës. Ka doktoruar për letërsi dhe ka botuar disa libra për të rritur e fëmijë. Poezitë e saj janë përkthyer në disa gjuhë. Gjithashtu, ka përpiluar antologjinë Gonxhe për Gonxhen (2002) dhe ka themeluar edicionin dhe revistën për gra Rozafa.

Të dhëna për Librin:

Autori Dije Demiri-Frangu
Titulli Gabimi i shqisave
ISBN 978-9951-777-49-0
FAQE 72
Çmimi 5
Viti 2022
Autori

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “GABIMI I SHQISAVE”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shopping Cart
GABIMI I SHQISAVE
5.00
Shto i Preferuar
Shto i Preferuar