,

VJESHTA ËSHTË GRUA

5.00

Në poezinë e Ilire e Zajmit vërejmë një zhvendosje të kuptimeve të para të fjalëve, zhvendosje kjo e determinuar nga reagimi që shpërthen kundër robërisë, traditës, padrejtësisë etj.

Shto i Preferuar
Shto i Preferuar

Në poezinë e Ilire e Zajmit vërejmë një zhvendosje të kuptimeve të para të fjalëve, zhvendosje kjo e determinuar nga reagimi që shpërthen kundër robërisë, traditës, padrejtësisë etj. Lexuesi i poezisë së Ilires ngopet me guxim, me vetëbesim dhe preokupim, dhe kështu para bo-tës shfaqet pa ndrojtje për gjykimet që mund t’i bëhen. Tanimë nuk mungon guximi, nuk mungon krenaria, si dhe nuk mungon gnosa.

Të dhëna për Librin:

Autori Ilire Zajmi
Titulli Vjeshta është grua
ISBN 978-9951-777-22-3
FAQE 74
Çmimi 5
Viti 2020
Autori

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “VJESHTA ËSHTË GRUA”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shopping Cart
VJESHTA ËSHTË GRUA
5.00
Shto i Preferuar
Shto i Preferuar