Ilire Zajmi

Ilire Zajmi (1971) është shkrimtare, studiuese dhe gazetare. Ka studiuar për drejtësi dhe ka magjistruar për gazetari. Punon në Radio Televizionin e Kosovës (RTK). Ka botuar libra të zhanreve të ndryshme. Krijimtaria e saj është përkthyer në disa gjuhë, si: anglisht, italisht, frëngjisht, portugalisht etj.

Po shfaqet përfundimi i vetëm

Shopping Cart