Ag Apolloni

Ag Apolloni (1982) është shkrimtar, studiues dhe profesor në Universitetin e Prishtinës. Ka botuar veprat: Zomb, Ulurima e ujkut, Zazen, Hamleti simbas Horacit, Mesjeta ime, Sandalet e Senekës, Një fije shprese, një fije shkrepëse etj. Veprat e tij janë përkthyer në disa gjuhë dhe janë shpërblyer me disa çmime.

Po shfaqen 1–12 nga 27 përfundime gjithsej

Shopping Cart