PROKA

5.00

& Dërgesë-Gratis

Proka, një i ri që shikon punët e veta, që punon tokën, kujdeset për motrën dhe mbesën dhe pëlqen vajzën që jeton në shtëpinë fqinje, vihet në shënjestër të njerëzve përtacë e besëtytë, të cilët për gjithçka që shkon mbrapsht në jetën e tyre e fajësojnë Prokën.

Shto i Preferuar
Shto i Preferuar
Kategori: Etiketa: ,

Proka, një i ri që shikon punët e veta, që punon tokën, kujdeset për motrën dhe mbesën dhe pëlqen vajzën që jeton në shtëpinë fqinje, vihet në shënjestër të njerëzve përtacë e besëtytë, të cilët për gjithçka që shkon mbrapsht në jetën e tyre e fajësojnë Prokën. Prandaj, mund të thuhet se, derisa të ketë shoqëri që persekutojnë të pafajshmin, libri Proka do të ketë kuptim.

Të dhëna për Librin:

Autori Filip Papajani
Titulli Proka
ISBN 978-9951-777-08-7
FAQE 80
Çmimi 5
Viti 2019
Autori

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “PROKA”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shopping Cart
PROKA
5.00
Shto i Preferuar
Shto i Preferuar