METAMORFOZA E AUTORIT

8.00

Metamorfoza e autorit është një studim analitik, komparativ dhe intertekstual i tre romaneve të Vath Koreshit: Haxhiu i Frakullës, Ulku dhe Uilli, Një grua me të verdha në pyllin e Buddha-s. Ky libër kalon nga një paraqitje gjenerale e krijimtarisë së Koreshit, në një analizë të detajuar të tre romaneve të sipërpërmendur.

Shto i Preferuar
Shto i Preferuar

Metamorfoza e autorit është një studim analitik, komparativ dhe intertekstual i tre romaneve të Vath Koreshit: Haxhiu i Frakullës, Ulku dhe Uilli, Një grua me të verdha në pyllin e Buddha-s. Ky libër kalon nga një paraqitje gjenerale e krijimtarisë së Koreshit, në një analizë të detajuar të tre romaneve të sipërpërmendur. Në të analizohet krijimtaria që shtrihet në dy etapa të ndryshme politike (komunizëm – demokraci) dhe në dy etapa të ndryshme letrare (realizëm socialist – letërsi postkomuniste).

Të dhëna për Librin:

Autori Orjela Stafasani
Titulli Metamorfoza e autorit
ISBN 978-9951-777-00-1
FAQE 358
Çmimi 8
Viti 2020
Autori

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “METAMORFOZA E AUTORIT”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shopping Cart
METAMORFOZA E AUTORIT
8.00
Shto i Preferuar
Shto i Preferuar