SYMBOL, No 21

5.00

& Dërgesë-Gratis
Shto i Preferuar
Shto i Preferuar
Kategori: Etiketë:

Editorial board: Mieke BAL

                                  Linda HUTCHEON

                                  Jonathan CULLER

                                  Raoul ESHELMAN

Editor- in- chief: Ag APOLLONI

SYMBOL STAF: Editor- in- Chief: Ag Apolloni.

Associate Editor: Robert Wilton.

Deputy Editors: Sherif Luzha, Dritan Dragusha, Orjela Stefasani, Labinot Kelmendi, Majlinda Bregasi.

Managing Editor: Besnik Jaha

Designer: Liridon Zekaj

Cover photo © Blerta Celibashi

 

PËRMBAJTJA/CONTENTS

Interview:

Agron Tufa: Mes shkrimeve dhe persekutimeve (Between writings and persecutions)

Articles:

Artan Fuga: Miti si realitet dhe si gënjeshtër (The myth as a fact and fabrication)
Dita Ethemi: Estetika e refuzimit (The Aesthetics of Rejection)
Blerim Shala: Ëndrra e pafundme e një udhe të pashkelur (The infinite dream of a road that not taken)
Manjola Brahaj: Mos ma jepni këtë dhimbje, nuk dua t’ju jap asnjë kryevepër (Don’t give me a pain, I don’t want to give you a masterpiece)
Ndriçim Hyseni: Dashuria si një iluzion i vullnetit (Love as a illusion of will)
Anda Krasniqi: Alegoria e “Kandidit” (The Allegory of “Candide”)
Abdullah Rexhepi: Përplasja e moraliteteve (The clash of moralities)
Feride Papleka: “Të fshehtat e treguara” – nj] roman postmodern (“Told secrets” – a postmodern novel)
Besnik Jaha: Funksioni i letërsisë (The function of literature)

 

Të dhëna për revistën:

Revista SYMBOL Nr. 21
Intervista Agron Tufa
ISSN 2310-9998
Faqe 128
Çmimi 5
Viti 2020

ISSN (online): 2415-2749. ISSN (print): 2310-9998. Issue 20/2020. E-mail: bardbooks21@gmail.com. Symbol was launched in 2013, in Pristina. All Rights Reserved by Bard Books, Pristina & Tirana. Language: Albanian and English.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “SYMBOL, No 21”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shopping Cart
SYMBOL, No 21
5.00
Shto i Preferuar
Shto i Preferuar