Dritan Dragusha

Dritan Dragusha (1980) ka kryer studimet bachelor dhe master për filozofi në Universitetin e Prishtinës. Është kolumnist i rregullt në platformën online sbunker.net, autor dhe moderator i emisionit Prizma në televizionin T7 dhe redaktor në revistën kulturore Symbol.

Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Shopping Cart