SYMBOL, No 19

5.00

& Dërgesë-Gratis
Shto i Preferuar
Shto i Preferuar
Kategori: Etiketë:

Editorial board: Mieke BAL

                                  Linda HUTCHEON

                                  Jonathan CULLER

                                  Raoul ESHELMAN

Editor- in- chief: Ag APOLLONI

SYMBOL STAF: Editor- in- Chief: Ag Apolloni.

Associate Editor: Robert Wilton.

Deputy Editors: Sherif Luzha, Dritan Dragusha, Orjela Stefasani, Labinot Kelmendi.

Managing Editor: Besnik Jaha

Designer: Liridon Zekaj

PËRMBAJTJA/CONTENTS

Interview:

Ann Jefferson: Arti i interpretimit (The Art of Interpretation)

Articles:

Primo Shllaku: Zef Zorba
Sherif Luzha: Parodia e Kurt Vennegut-it (The Parody in Kurt Vennegut)
Kastriot Kurti: Depolitizimi i kufirit të “zoon politicon” (Depoliticizing the limits of “zoon politicon”)
Ilir Breca: Vargjet e Ovidit në veprën e Bogdanit (Ovid’s verses in Bogdan’s writing)
Besnik Jaha: Utopia dhe Distopia (Utopia and Dystopia)
Ag Apolloni: Teatri tragjik (Tragic Theater)
Stefan Çapaliku: Një film i panjohur shqiptar (An Unknown Albanian Film)

 

Të dhëna për revistën:

Revista SYMBOL Nr. 19
Intervista Ann Jefferson
ISSN 2310-9998
Faqe 144
Çmimi 5
Viti 2020

 

ISSN (online): 2415-2749. ISSN (print): 2310-9998. Issue 20/2020. E-mail: bardbooks21@gmail.com. Symbol was launched in 2013, in Pristina. All Rights Reserved by Bard Books, Pristina & Tirana. Language: Albanian and English.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “SYMBOL, No 19”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shopping Cart
SYMBOL, No 19
5.00
Shto i Preferuar
Shto i Preferuar