Stefan Çapaliku

Stefan Çapaliku (1965) është prozator, poet, studiues, dramaturg dhe regjisor. Ka doktoruar për letërsi dhe ka punuar si profesor në Universitetin e Shkodrës, pastaj në Universitetin e Tiranës, ndërsa nga viti 2005 punon si studiues në Akademinë e Studimeve Albanologjike. Krijimtaria e tij është përkthyer në disa gjuhë, si: anglisht, gjermanisht, italisht, frëngjisht, polonisht, turqisht, rumanisht, serbisht, maqedonisht etj. Ndër veprat më të njohura të tij janë: Secili cmendet simbas mënyrës së vet, Mbyllur për pushime, Allegretto Albania etj.

Po shfaqet përfundimi i vetëm

Shopping Cart