Lindita Ahmeti

Lindita Ahmeti (1973) ka studiuar Filologji klasike në Universitetin e Shkupit, si dhe ka botuar disa libra poetikë. Poezitë e saj janë përkthyer në disa gjuhë dhe janë përfshirë në disa antologji.

Po shfaqet përfundimi i vetëm

Shopping Cart