Donika Dabishevci

Donika Dabishevci (1980) është poete dhe studiuese. Ka doktoruar për letërsi, ka punuar si profesoreshë, po ashtu edhe si redaktore në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), ndërsa nga viti 2018 drejton portalin kulturor Observerkult. Ka botuar tre libra me poezi dhe një libër studimor. Poezitë e saj janë përkthyer në disa gjuhë, si: anglisht, italisht, gjermanisht, serbisht etj.

Po shfaqet përfundimi i vetëm

Shopping Cart