Blerim Shala

Blerim Shala (1963) ka studiuar Filozofi dhe Sociologji në Universitetin e Prishtinës, dhe ka botuar mbi dhjetë vepra letrare dhe publicistike, si: Strehimore letre, Urat, Çasti i Amshueshëm, Jeta e vdekjes: mëngjesi, mesdita, mesnata, Libri i fitores, Shteti i shkelur etj. Gjithashtu, ka drejtuar gazetën Zëri dhe revistën Sheshi, si dhe ka realizuar një seri intervistash me intelektualë të njohur si: Jean Baudrillard, George Steiner, Edgar Morin, André Glucksman, Pascal Bruckner, Alain Finkielkraut etj.

Po shfaqet përfundimi i vetëm

Shopping Cart