Arben Prendi

Arben Prendi, shkrimtar dhe studiues, mban titullin Doktor i Shkencave Letrare dhe punon si profesor në Universitetin “Luigj Gurakuqi”, në Shkodër. Ka botuar librat: Të shtunën ndize një qiri (1996), Vashat nguten me u ba gra (1998), Qirinj të ndezun për të gjallët (2001), Tekste në kontekste (2011), Letërsia shqipe bashkëkohore (2015) etj.

Po shfaqet përfundimi i vetëm

Shopping Cart