GRAVITETI I SHEKSPIRIT

Intervistoi Ag Apolloni Profesor, si erdhët deri te formulimi i termit “Historicizmi i Ri”? STEPHEN GREENBLATT: Për mirë ose për keq, Historicizmi i Ri që në fillimet e tij ka qenë çmendurisht eklektik. Ai u rrit nga padurimi im, me atë që unë e perceptova si kufizim në Kritikën e Re dhe në të cilin […]

GRAVITETI I SHEKSPIRIT Read More »