RREZIKU NGA PANDEMITË E ARDHSHME

Intervistoi Ag Apolloni Profesor Singer, nga viti 2019 jemi duke jetuar në një pandemi që ka origjinën nga kafshët. Cfarë mësimi mund të nxjerrim nga kjo sëmundje? PETER SINGER: Të gjitha pandemitë, kjo dhe të mëparshmet, vijnë nga kafshët. Pandemia e gripit të derrit e vitit 2009 erdhi nga një fabrikë ferme dhe, po ashtu, […]

RREZIKU NGA PANDEMITË E ARDHSHME Read More »