UNË JETOJ PËR PIKTURËN

Intervistoi Ag APOLLONI Po e fillojmë këtë bisedë me vendlindjen tuaj. Pse gjithë kjo nostalgji në krijimtarinë tuaj? Çka ju mungon që preokupoheni kaq shumë me të? OMER KALESHI: Po vendlindja është mall. Të gjithë artistët (shkrimtarë, këngëtarë, piktorë) i kthehen vendit ku kanë lindur, ku kanë kaluar fëmijërinë dhe rininë. Njerëzit në pikturat e […]

UNË JETOJ PËR PIKTURËN Read More »