Arti i rebelimit

Intervistoi Ag Apolloni Zoti Helnwein, vitin e kaluar (2013) derisa po shëtisja nëpër Vjenë, më zunë sytë imazhin e një koke të përgjakur fëmije dhe u shtanga. Fëmija dukej i fotografuar dhe gjaku krejt real. U afrova të shihja se kush mund të ishte autor i atij “krimi” dhe e pashë emrin tuaj… në posterin […]

Arti i rebelimit Read More »