NJË LETËRSI MBI TRAUMAT DHE TRANZICIONIN

Intervistoi Ag Apolloni Vitet ’90, përveç pluralizmit politik, sollën edhe pluralizmin estetik. Shqipëria u hap ndaj rrymave të ndryshme letrare, artistike e kulturore, dhe shpejtoi të zinte hapin me botën perëndimore. Në këtë kohë u botuan shumë libra letrarë, modelet e të cilëve pak vite më parë sulmoheshin ashpër nga regjimi. Sigurisht, libri më i […]

NJË LETËRSI MBI TRAUMAT DHE TRANZICIONIN Read More »