POEZIA ËSHTË NJË LLOJ VALLËZIMI

Intervistoi Ag Apolloni Do të doja t’ia fillonim duke ju pyetur për familjen tuaj, sepse janë të dukshme rëndësia dhe ndikimi i saj në librat tuaj, veçanërisht te “Thomas and Beulah”. RITA DOVE: Jam rritur në një familje afro-amerikane të gjeneratës së parë të klasës së mesme në Akron, Ohajo, e cila është në pjesën […]

POEZIA ËSHTË NJË LLOJ VALLËZIMI Read More »