HISTORIA E LETËRSISË ËSHTË HISTORI E MAJAVE

Intervistoi Ag Apolloni Zoti Kadare, gjysma e prozës suaj është krijuar nën diktaturë dhe gjysma në demokraci. Në cilën periudhë mendoni se i keni shkruar veprat më të mira? ISMAIL KADARE: Pa dashur të tregohem trillan, me ndonjë përgjigje të tipit: «në të dyja», sinqerisht mendoj se veprat më të mira, sikurse ato më pak […]

HISTORIA E LETËRSISË ËSHTË HISTORI E MAJAVE Read More »