LAMTUMIRË POSTMODERNIZËM

Intervistoi Ag Apolloni Profesor, po e fillojmë këtë intervistë me një pyetje mbi postmodernizmin. Në fjalinë e parë të artikullit tuaj “Debati mbi postmodernizmin”, me të cilin hapet libri “Postmodernizmi ndërkombëtar” (1997), përgatitur nga ju dhe Douwe Fokkema, ju thoni se “postmodernizmi po jep grahmat e fundit”. A mendoni se weltanschauung-u postmodern është zëvendësuar nga […]

LAMTUMIRË POSTMODERNIZËM Read More »