NGADO QË SHKOJ, TEATRIN E MARR ME VETE

Intervistoi Ag Apolloni Ju jeni një aktor i mirënjohur shqiptar, që vini nga një fshat i panjohur kosovar, ku deri vonë s’kishte as rrymë, as televizor dhe, natyrisht, as teatër. Meqë vendlindja bën pjesë në kujtesën emocionale të çdo njeriu, dua ta di cili ka qenë dhe është raporti juaj intim me vendlindjen.   BAJRUSH […]

NGADO QË SHKOJ, TEATRIN E MARR ME VETE Read More »